Tandartscodes

Tandartscodes helpt u online met vergelijk en declaratie zorgverzekeringen.

Wat zijn tandartscodes
Tandartscodes zijn opgesteld om behandelingen van tandartsen en medisch specialisten administratief te ordenen. Zo zijn behandelingen ook door u als consument duidelijk te benoemen en controleerbaar.

Prestatiecodes 2012
Tot en met 2011 bestonden er wel 450 verschillende tandartscodes. In 2012 is het aantal codes voor mondzorg behandelingen teruggebracht tot 180 prestatiecodes. Deze prestatiecodes 2012 introductie viel samen met de intro van vrije tandartstarieven. Van dit experiment dat aanvankelijk tot 2015 (3 jaar) zou duren, is inmiddels bekend dat deze proef voor vrije tandartstarieven per 1 januari 2013 eindigt.

Mondzorg niet goedkoper geworden
Het beoogde resultaat van goedkopere mondzorg tarieven voor consumenten door vrije concurrentie is niet behaald. In tegenstelling hiertoe zijn de tarieven gemiddeld zelfs sterk gestegen. Gevolg is dat er vanaf 2013 weer vastgestelde maximum tarieven voor mondzorg en tandartsbehandelingen komen.

Gevolgen en tandartscodes 2013
De Nederlands Zorgautoriteit (NZa) stelt de nieuwe tandartstarieven voor 2013 vast. Met de herintroductie van maximum tandartstarieven kunnen ook de tandartscodes deels  aangepast worden. Deze komen eind oktober pas beschikbaar en zetten we dan spoedig op onze site, de website voor tandartscodes!

Waarom tandartscodes.nl
Zoals u vast al heeft begrepen, zijn er nogal wat wijzigingen in tandartscodes en zorgverzekeringen. Om hier wat meer duidelijkheid in te verkrijgen, zetten we alles tandartscodes voor u overzichtelijk op een rij. Zo heeft u een hele zorg minder en hopen we u geld te laten besparen door optimaal gebruik te maken van codes voor vergoedingen. Zo dragen wij iets bij de zorg betaalbaar te houden.

Wie zijn wij
Tandartscodes.nl in een zelfstandige dus onafhankelijke website, opgesteld om u als consument te helpen. Wij streven ernaar u objectief te helpen bij;
- Kiezen van een zorgverzekering
- Helpen bij het bepalen van uw pakket (aantal sterren) binnen de zorgverzekering
- Naslag bij het invullen van declaratieformulieren
- Controleren van offertes en nota’s van tandarts specialisten
Ontdek codes en meer zorggemak online.

Adverteren op deze website
Voor u als ondernemer in de zorg of medisch specialist is het mogelijk op ons online platform te adverteren. Voeg waarde toe aan ons platform en bereik direct uw doelgroep. Lees meer over uw kansen en onze mogelijkheden op de adverteren pagina.

Veel gemak met al uw zorg vergelijk en tandartscodes declaraties!

Succes,
Team Tandartscodes.nl

Disclaimer:
Ondanks dat deze website met de grootste zorgvuldigheid is opgesteld, zijn wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gebruik hiervan en de mogelijke gevolgen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Privacy Cookie choiceGo to Top